Закупилите някой от двата модела  - P50 Pro или сгъваемия

...
Закупилите някой от двата модела  - P50 Pro или сгъваемия
Коментари Харесай

Започват предварителните поръчки на новите флагмани на Huawei в А1

Закупилите някой от двата модела  - P50 Pro или сгъваемия P50 Pocket по време на предварителните поръчки от А1 ще го получат в комплект с безжични слушалки Huawei FreeBuds 4
Онлайн магазинът на А1 стартира да приема предварителни поръчки за новия и сгъваемия. Те ще продължат до 6 февруари и всички консуматори, които закупят един от двата модела в този интервал, ще получат и безжични слушалки Huawei FreeBuds 4.

Моделът P50 Pro се разграничава с главната си камера, ситуирана на гърба му. С комбинацията от цели 4 обектива, със надлежно 50 + 40 + 13 + 64 мегапиксела и технологията True-Chroma Shot, смарт телефонът пресъздава изцяло действителни цветове. Тези цветове стават още по-„ живи “ на отличния екран, също с патентована технология True-Chroma. С помощта на своята перископска система камерата на Pro версията може да доближи 100x нарастване на изображенията.

e екипиран с мощен процесор Qualcomm® Snapdragon™ 888 4G процесор. В композиция със солидната памет от 256 GB и 8 GB RAM памет, този смарт телефон би трябвало да може да се оправи даже с натоварващи стратегии и видеоигри.

В рамките на предварителните поръчки от А1.bg потребителите могат да избират сред два цвята – черен и златист. В композиция с тарифен проект цената на Huawei P50 Pro на месец е 70,00 лева Ако бъде поръчан със същия проект, само че в брой, цената става 1479,99 лв..

Сгъваемият вид на флагмана не прави взаимни отстъпки във връзка с основните преимущества на серията. Той също залага на отлична прецизна камера с технологията True Chroma и резервира иконичния дизайн на главната камера. Вторият отвор обаче е за втори екран, който е извънредно потребен и разрешава потреблението на смарт телефона, до момента в който е затворен. Пантата на P50 Pocket е постоянна и съвсем не се вижда на фона на наситените цветове на екрана.

Цената на на погашение с двугодишен контракт за e 84,99 лв. на месец, а деклариралите поръчка с заплащане в брой могат да го имат против 1769,99 лв..

И двата смарт телефона в серията нямат достъп до Гугъл Mobile Services, само че всички нужни приложения могат да бъдат открити в формалната платформа на Huawei – AppGallery, която идва конфигурирана на устройството.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР